2020-12-23 17:44:09

NAGRAĐENI UČENICI KOJI SU SUDJELOVALI U NATJECANJU ''MAGIC ADVENT CALENDAR''

RAVNA GORA, 23.prosinca 2020.

TEKST: Andrijana Simčić

Natjecanje ''MAGIC ADVENT CALENDAR'' koje je trajalo od početka prosinca do Badnjaka privedeno je kraju. U njemu su sveukupno sudjelovala 54 učenika naše škole, no do samoga kraja stiglo je njih 13.

Finalisti su vrijedno otvarali prozorčiće na kalendaru i slali po jedan točan odgovor svakoga dana od 01. do 24. prosinca ove godine te su nagrađeni prigodnim poklonom koji je osigurala škola. To su: Josipa Burić (1.r.), Nika Kaparić, Noa Stepić, Tara Stepić i Stephanie Svetličić (2.r.), Mateo Bonjšak, Katija Burić, Dora Jakovac, Gabrijel Kordiš i Boris Svetličić (3.r.), Marta Hlača i Hana Mirković (4.r.) te Dorotea Stepić (5.r.).

Tijekom natjecanja bilo je puno smijeha i poneka suza, radosti za one koji bi prolazili dalje i tuge za one koji bi ispali. Poruke su slane u svaka doba: prve su znale stizati već rano ujutro, a posljednje doslovno u pet minuta do ponoći. Odgovori su također bili originalni, a u sjećanju će nam posebno ostati vrijedna drugašica Dejana Hajder koja je baš svaki svoj odgovor pisala rukom, pa čak i sve riječi jedne ne baš kratke pjesme…

Čestitamo svim natjecateljima na trudu, a posebno finalistima! Merry Christmas!


Osnovna škola Dr.Branimira Markovića Ravna Gora