2020-12-11 09:06:02

MAGIC ADVENT CALENDAR

RAVNA GORA, 11.PROSINCA 2020.

TEKST: Andrijana Simčić

Ove godine naša škola organizira božićno natjecanje na engleskom jeziku zvano Magic Advent Calendar (Čarobni Adventski kalendar). Poveznica na kalendar proslijeđena je svim učenicima u školi te su svi dobili priliku uključiti se u natjecanje.

Cilj natjecanja je podsjetiti se na ili naučiti činjenice u vezi Božića (običaji u Hrvatskoj i svijetu, film, glazba, beletristika i sl.). Zato je svakoga dana u periodu od 01. do 24. prosinca 2020.g. potrebno otvoriti jedan prozorčić na kalendaru, pročitati zadatak i poslati točan odgovor za taj dan. Najuspješniji učenici koji točno odgovore na sva 24 pitanja bit će nagrađeni.

Prošao nam je prvi tjedan natjecanja i u njega su zasad uključena dva učenika 1. razreda, deset učenika 2. razreda, deset učenika 3. razreda, četiri učenika 4. razreda, četiri učenika 5. razreda i jedan učenik 7. razreda. Sveukupno 31 učenik. Moramo priznati da se nismo nadali ovakvom odazivu, ali nam je jako drago što je naše natjecanje izazvalo toliko velik interes. Svi naši natjecatelji svakodnevno vrijedno i točno odgovaraju na naša pitanja i do sada su na vrijeme poslali svih 10 točnih odgovora. Svima njima želimo puno sreće i znanja u daljnjem natjecanju!


Osnovna škola Dr.Branimira Markovića Ravna Gora