preskoči na sadržaj
VIJESTI

PIZZA LEKTIRA UČENIKA 4. RAZREDA

RAVNA GORA, 28.siječnja 2021.

Tekst: Žaklina Majetić Mufić

 

Jeste li čuli za pizza lektiru?

Ne, to se ne jede, ali je neodoljivo kao i sama pomisao na pizzu. Učenici 4. razreda dobili su zadatak od svoje učiteljice Nataše Lakotić da osmisle i naprave svoje sastojke za pizzu Emil i detektivi.

Klik na više


Sastojci:

  1. dio pizze: Bilješka o piscu - u nekoliko rečenica napiši ono što smatraš da je najvažnije o piscu.
  2. dio pizze: Likovi - napravi popis svih likova koji se spominju u djelu.
  3. dio pizze: Opiši glavni lik i nacrtaj ga.
  4. dio pizze: Vrijeme i mjesto radnje: odredi vrijeme i mjesto radnje u priči.
  5. dio pizze: Redoslijed događaja - odredi redoslijed događaja u priči u najmanje 5 točki.
  6. dio pizze: Najzanimljiviji dio - opiši dio koji ti je bio najzanimljiviji u priči.
  7. dio pizze: Nacrtaj najzanimljiviji događaj u priči.
  8. dio pizze: Moje mišljenje o djelu - napiši što ti se svidjelo i zašto, te što ti se nije svidjelo i zašto.

Pizza je bila prefina! Ako nam ne vjerujete, pokušajte sami! wink laugh 

 



Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Žaklina Majetić Mufić   datum: 28. 1. 2021.

Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji


Tražilica

e dnevnik


e dnevnik


ODABIR UDŽBENIKA

JELOVNIK
4.3. - 8.3.2024.
PON - PAHULJICE, JOGURT ILI MLIJEKO
UTO - MAHUNE S HRENOVKAMA, VOĆE
SRI - PILETINA S NJOKIMA, GRAŠKOM I MRKVICOM
ČET - SEKELI GULAŠ S PIREOM
PET - TUNA S PAŠTOM

Škola zadržava pravo izmjene jelovnika u slučaju nemogućnosti osiguranja predviđenih namirnica.


Esigurnost-anketa
Priloženi dokumenti:
Sigurnost na internetu 2017.pptx


virtualna knjižnica


katalog knjižnice


školska natjecanja


e lektire


informacije o školi

WEB 2.0 ALATI

Priloženi dokumenti:
WEB 2.0 alati.docx


školski zbor Brezice


Europska unija

Nauči sve o EU kroz zabavu i igre





preskoči na navigaciju